Skip to main content
0

Over Hart voor Heiloo

Hart voor Heiloo. Aangenaam.

Hart voor Heiloo bestaat uit 4 ondernemers uit Heiloo die allen werkzaam zijn in de horeca en de koppen bij elkaar hebben gestoken om initiatieven te bedenken en te organiseren voor het stimuleren van de lokale economie. Het team bestaat uit Alexandra Huijgens (Puur Geluk Catering), Bram Bruin (Café de Wit), Dave Spijkers (Restaurant Spijkers)  en Iwan Bronkhorst (IwanBronkhorst.nl Fotostudio & e-Commerce). Gezamenlijk hebben zij bijna 50 jaar ondernemerservaring, een uitgebreid netwerk, onuitputtelijk enthousiasme en een groot Hart voor Heiloo.

De focus ligt in eerste instantie op de door de coronacrisis zwaar geraakte horeca. Hart voor Heiloo is dus geen organisatie maar zijn ‘verbinders’ tussen (horeca) ondernemers en de inwoners van Heiloo. Het team focust zich op dit moment samen met de horeca op wat wel kan, in plaats van wat niet kan.

Het team investeert eigen tijd en middelen in Hart voor Heiloo. Wij ontvangen geen subsidie, maar worden gelukkig wél ondersteund door lokale ondernemers d.m.v. sponsoring.

Bestel #TakeWalkHeiloo Coupons

Ons doel.

De coronacrisis heeft er flink ingehakt bij veel ondernemers. Door inzet van eigen kennis, netwerk, ervaring en bedrijfsmiddelen worden de komende tijd initiatieven en activiteiten bedacht en ontwikkeld om ondernemers te verbinden en zo lokaal de economie een boost te geven. Het draagvlak voor Hart voor Heiloo blijkt dusdanig groot onder ondernemers en inwoners dat er inmiddels de nodige hulp is aangeboden ter ondersteuning van het project.

De vier ondernemers achter Hart voor Heiloo doen dit belangeloos. Zij vinden dat als je niet kunt delen, dan kun je ook niet vermenigvuldigen. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een eerste initiatief in volle gang onder de naam #TakeWalkHeiloo.

De komende maanden zullen er diverse bijzondere activiteiten worden ontwikkeld in Heiloo waar verbinding en een positieve flow voorop staan!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je in de toekomst ook iets bijdragen aan Hart voor Heiloo? Laat het ons weten via info@hartvoorheiloo.nl.

Hart voor Heiloo. Met én voor elkaar.